fbpx

Buukkaa elämäsi lento

Föönin vapaalentotunnelissa voit kokea, miltä lentäminen oikeasti tuntuu! Föönin koulutettu ohjaaja opastaa sinut lentämisen saloihin turvallisesti. Lentäminen sopii kaikille yli 5-vuotiaille ja on ikimuistoinen kokemus kaikille!

Näin se toimii:

VARAA LENTOAIKA

Buukkaa verkkokaupasta lentoaika sinulle tai ystävällesi. Saat vahvistuksen ja valmistautumisohjeet suoraan sähköpostiisi. Föönaaminen sopii kaikille yli 5-vuotiaille perusterveille seikkailijoille. Yläikärajaa ei ole!

Saavu fööniin

Saavu Fööniin noin 1h ennen varattua lentoaikaasi. Saat turvallisuusohjeistuksen sekä täyden lentokoulutuksen ohjaajalta, joka on kanssasi tunnelissa koko lennon ajan. Saat myös asiaankuuluvan varustuksen lennon ajaksi. Lentohaalarin alle voit jättää omat kevyet arkivaatteet ja arvotavarat voit jättää lukollisiin kaappeihimme.

ANNA TUULEN VIEDÄ

Lentoaikasi koittaessa siirrymme tunnelialueelle. Samassa lentosessiossa voi olla paljon muitakin lentäjiä, ja omia lentominuutteja käydään lentämässä kouluttajan kanssa yksitellen. Kotiinviemisiksi saat vielä laadukkaan lentovideon! Kannustusjoukot voivat seurata lentoasi Bar & Cafe Hangaarin puolelta.

oma tapahtuma föönissä?

Fööni on paljon muutakuin kuin pelkkä vapaalentotunneli! Tiloistamme löydät kaksi hyvinvarusteltua kokoustilaa, maailmallakin mainetta niittäneen Bar & Cafe Hangaarin sekä runsaasti tilaa erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Järjestä lennokkaat yritystapahtumat, polttarit tai bileet Föönissä!