fbpx

PALKITTU HELMI KALASATAMASSA

Tervetuloa nauttimaan ja fiilistelemään rouhean modernista tunnelmasta Föönin kupeessa sijaitsevaan Bar & Cafe Hangaariin! Hangaarissa nautit kupin Helsingin Kahvipaahtimon kahvia paikan päällä leivottujen herkkujen kera, tuopillisen kylmää olutta tai vaikkapa kuratoidun viinilistamme antimia.  

 

Hangaari valittiin vuoden 2019 Bar & Design Awardseissa short-listalle kategoriassa ”parhaat baarit” ja tänä kesänä pihallemme valmistui myös Kalasataman aurinkoisin terassi! Tähtiluokitelluissa ravintoloissa työskennellyt keittiömestarimme Sami vastaa myös yksityistapahtumiemme catering-palveluista.

Avoinna

MA–PE 14-19
LA 10–18
SU 12–18

KÄYNTIOSOITE JA YHTEYSTIEDOT

Hermannin rantatie 11

00580 Helsinki

Puh 050 564 0866

Föönin Kulma Oy

Y-tunnus: 2995207-2

AFTER FLIGHT FIILISTELYÄ

Hangaari sijaitsee Föönin lentotunnelin välittömässä läheisyydessä. Voit siis nauttia ilmaisista lentonäytöksistä samalla kun otat lasillisen kuohuvaa tai pientä naposteltavaa kahvilastamme.

KALASATAMASSA TAPAHTUU

Järjestämme useita yleisölle avoimia tapahtumia vuodessa ja olet aina tervetullut! Pysy kartalla tulevista tapahtumista seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa!

TILAA TAPAHTUMILLE

Hangaarin tiloissa järjestät mieleenpainuvat synttärit, yritystapahtumat tai yksityistilaisuuden. Räätälöimme menun aina toiveidesi mukaan ja halutessasi voit yhdistää tapahtumaasi myös Föönin lentopalveluja.

pyydä tarjous

Haluaisitko järjestää oman tapahtumasi Hangaarissa? Pyydä tarjous alta tai ole suoraan yhteydessä myyntiimme: samis@lentotehdas.fi

fööni-vapaalentotunneli-kauppakeskus-redi-bar cafe hangaari