fbpx

BAR & CAFE

PALKITTU HELMI KALASATAMASSA

Tervetuloa nauttimaan ja fiilistelemään rouhean modernista tunnelmasta Föönin omaan bar & cafe:seen! Meillä nautit kupin Helsingin Kahvipaahtimon kahvia paikan päällä leivottujen herkkujen kera, tuopillisen kylmää olutta tai vaikkapa kuratoidun viinilistamme antimia.  

 

Föönin bar & cafe valittiin vuoden 2019 Bar & Design Awardseissa short-listalle kategoriassa ”parhaat baarit” ja viime kesänä pihallemme valmistui myös Kalasataman aurinkoisin terassi! Tähtiluokitelluissa ravintoloissa työskennellyt keittiömestarimme Sami vastaa myös yksityistapahtumiemme tarjoiluista.

Avoinna

MA–TI 14-22
KE-TO 10-22
PE-LA 10–24
SU 12–19

KÄYNTIOSOITE JA YHTEYSTIEDOT

Hermannin rantatie 11

00580 Helsinki

Puh 050 564 0866

Föönin Kulma Oy

Y-tunnus: 2995207-2

AFTER FLIGHT FIILISTELYÄ

Föönin bar & cafe sijaitsee lentotunnelin välittömässä läheisyydessä. Voit siis nauttia ilmaisista lentonäytöksistä samalla kun nautit lasillisen kuohuvaa tai pientä naposteltavaa.

KALASATAMASSA TAPAHTUU

Järjestämme useita yleisölle avoimia tapahtumia ja olet aina tervetullut! Pysy kartalla tulevista tapahtumista seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa!

TILAA TAPAHTUMILLE

Föönin tiloissa järjestät mieleenpainuvat synttärit, yritystapahtumat tai yksityistilaisuuden. Räätälöimme menun aina toiveidesi mukaan ja halutessasi voit yhdistää tapahtumaasi myös lentopalveluja.

pyydä tarjous

Haluaisitko järjestää oman tapahtumasi Föönissä? Pyydä tarjous alta tai ole suoraan yhteydessä myyntiimme: sales@lentotehdas.fi

fööni-vapaalentotunneli-kauppakeskus-redi-bar cafe hangaari