fbpx

Haaveiletko lennokkaasta harrastuksesta?

Vapaalento on koukuttava harrastus kaiken ikäisille!

Buukkaa tiimaa!

Buukkaa Pro-lentäjän edullisempaa tiimaa!

Harrastajana lennät edullisemmin

Tuulitunnelilentäminen on upea laji, josta löytyy tyylilajeja moneen makuun. Harrastajana voit ostaa halvempaa lentoaikaa ja lentää yhdessä muiden aktiivien kanssa. Harrastajat voivat myös käyttää tunnelissa omia varusteitaan, tai vuokrata Fööniltä lentohaalareita ja kypäriä. Lisäksi Föönissä on harrastajille omat tilat pukukaappeineen ja suihkuineen.


harrastaja tai paluulentäjä

Kirjaudu omalle käyttäjätilillesi tästä.

Vapaalentokurssi ryhmäopetuksena

249 € / 15 min

Vapaalentokurssi ryhmäopetuksena on hauska tapa aloittaa lentoharrastus! Paripäiväisen kurssin aikana opetamme sinut lentämään ja saat lisäksi paljon tietoa lajista ja tuulitunnelilentämisestä harrastuksena.

Kurssin jälkeen hallitset vakaan peruslentoasennon, peruskäännökset sekä liikkumisen tunnelissa. Lisäksi osaat mennä itsenäisesti tunneliin ja poistua sieltä. Kurssin suoritettuasi saat myös virallisen lentolupakirjan ja sinusta tulee pro-lentäjä!

Vapaalentokurssi yksityisopetuksena

395 € / 15 min

Yksityisopetus on nopein tapa viedä uusi hauska harrastus seuraavalle tasolle.  Kurssilla lennät lentolupakirjaan vaaditut 15 minuuttia saman lentosession aikana.

 

Yksityisopetuksena suoritettavaan kurssiin kuuluu koulutus ennen lentoa, 15  minuuttia lentoaikaa
(n. 2 min osioissa) sekä loppupalaute. 

Tasovalmennus paluulentäjille

Paluulennot

Jos olet jo kertaalleen käynyt Föönissä, voit suorittaa Föönin lentolupakirjan tasovalmennuksina.

Suoritat lentolupakirjaan vaaditun lentoajan neljässä osassa itsellesi sopivaan tahtiin.

Tapahtumat harrastajille

Järjestämme tapahtumia harrastajillemme pitkin vuotta. Harrastajana sinulla on mahdollisuus osallistua hauskoihin yhteislentotapahtumiin, skills campeihin (taitoleireihin), valmennuksiin ja muihin kokeneemmille lentäjille järjestettäviin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan!