fbpx

PUOLEN VUODEN JATKOAIKA LENTOLIPULLESI

Verkkokaupastamme löytyvän ominaisuuden avulla voit jatkaa lentolippusi voimassaoloa puolella vuodella (180 päivää). Hinta jatkoajalla on 19,90€.

 

Jatkoajan voi lunastaa kahta eri reittiä:

  • Mikäli lentolippu on jo omalla Fööni-tililläsi verkkokaupassamme, löydät linkin jatkoajan ostoon kohdasta ”Minun tilini – Minun lentolippuni”. Juuri umpeutumassa olevan lentolipun rivillä on pieni kelloikoni, jonka päälle hiiren viemällä näet tekstin ”Jatka lentolipun voimassaoloa TÄSTÄ”
  • Mikäli et ole vielä lunastanut lahjakorttia omalle Fööni-tilillesi, mene ensin verkkokauppamme kohtaan Minulla on jo lahjakortti. Näppäile lahjakorttisi koodi ja klikkaa ”Vahvista”. Järjestelmä tarjoaa jatkoajan ostoa automaattisesti, mikäli lippusi on juuri vanhentumassa. Muistathan myös luoda itsellesi käyttäjätunnuksen, jotta pääset myöhemmin tekemään varauksen.
 

Jatkoaika aktivoituu lipullesi maksun suoritettuasi.

 

HUOM: Jatkoajan voi ostaa lentolipulle sen voimassaoloajan puitteissa, jo vanhentuneelle lentolipulle ei voi ostaa jatkoaikaa. Olethan siis hyvissä ajoin liikkeellä, mikäli haluat tämän puolen vuoden jatkoajan lentolipullesi lunastaa.

 

Mikäli et pääse käyttämään lentolippuasi lainkaan, voit antaa sen jollekin toiselle lennettäväksi.
Paluulentolipun voi antaa vain sellaiselle henkilölle, joka on käynyt Föönissä lentämässä aiemmin.
Elämyslahjojen lahjakorttien voimassaoloa ei voi jatkaa verkkopalvelumme kautta.

27/11/2020