Fööni varautuu koronaan.

Hei, lentäjä! Korona herättää monenlaisia ajatuksia ja huolia, joten halusimme antaa tilannepäivityksen suoraan tuulitunnelistamme. Fööni ja Hangaari Bar & Café pysyvät toistaiseksi auki. Seuraamme jatkuvasti ohjeistuksia sekä määräyksiä ja olemme valmiina reagoimaan niihin.

Meille on ensisijaisen tärkeää, että lentokokemuksesi Föönissä on turvallinen. Lue alta, miten olemme muuntaneet toimintatapojamme koronan ehkäisemiseksi.

Olemme lisänneet siivouksen määrää.

Jopa normaalioloissa Föönin siisteys on ravintolatasoa. Nykytilanteessa olemme lisänneet kosketuspintojen desinfioinnin 3 kertaa päivässä siivousohjelmaamme. Kaikki kypärät kierrätetään desinfioinnin ja kuivauslaitteen kautta ennen uudelleenkäyttöä.

Rajoitamme lentoryhmien kokoa.

Kaikki lentäminen jaksotellaan tällä hetkellä alle 10 hengen ryhmiin hallituksen määräysten mukaisesti. Tilamme ovat väljät, joten vain hyvin pieni määrä ihmisiä on tekemisissä toistensa kanssa lennätyksen ja koulutuksen eri vaiheissa.

Olemme toistaiseksi peruneet kaikki tapahtumat.

Föönissä järjestettävät yleisötapahtumat on toistaiseksi peruttu tai siirretty myöhempään ajankohtaan. Myös tuulitunnelilentämisen SM-kisat on siirretty; tästä pääsemme antamaan lisätietoja hieman myöhemmin. Hangaari Bar & Cafen tapahtumat ovat myös toistaiseksi peruttu, vaikka Hangaari palvelee muuten normaalisti. 

Annamme tarkat hygieniaohjeistukset kaikille vieraillemme.

Pyydämme noudattamaan säännöllistä käsienpesua sekä käyttämään käsien desinfiointiainetta Föönissä vierailun aikana. Annamme tarkat ohjeistukset vierailusi alussa, jotta voimme yhdessä luoda turvallisen ympäristön jokaiselle lentäjälle.

Kehoitamme jäämään kotiin, jos olo on kipeä.

Pyydämme, että et saavu Fööniin flunssaisena. Voit helposti siirtää varauksesi myöhempään ajankohtaan asiakaspalvelumme kautta: info@lentotehdas.fi / Tel: +358 40 712 2044.

Mikäli Föönin toimintaan tulee muutoksia, löydät uusimman tiedon aina kanavistamme ja nettisivuiltamme.

Jos tilanteesta herää kysymyksiä, otathan meihin rohkeasti yhteyttä. Toivotamme kaikille jaksamista arjessa. Hankalasta tilanteesta huolimatta toivomme, että pystymme tuomaan ihmisille tuulahduksen hyvää mieltä hankalina aikoina. 

Sydämellä,
Föönin tiimi

* Suomen hallitus on torstaina 12.3.2020 antanut suosituksen yli 500 hengen yleisötilaisuuksien peruuttamisesta 31.5.2020 saakka koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Aluehallintovirastot ovat 13.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet kielletään 12.4.2020 asti. Aluehallintovirastot ovat 17.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan yli 10 hengen yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet kielletään. Hallituksen linjauksen mukaisesti suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Valmiuslaki antaa myös mahdollisuuden rajoittaa ihmisten liikkumista henkeä ja terveyttä uhkaavan vaaran vuoksi.