fbpx

Ajankohtaista koronaviruksesta

Olemme koostaneet alle ajankohtaisia ohjeita ja huomioita vallitsevasta koronavirustilanteesta.

  • Föönin ja Bar & Cafe Hangaarin tiloissa suositellaan kasvomaskin käyttöä. Asiakkaille kasvomaskeja on saatavilla  vastaanotosta sekä baarin puolelta.

 

  • Asiakastilamme ovat rajalliset. Jotta lentäjät mahtuvat odotustiloihimme pyydämme, että kukin lentäjä pitäisi katselemaan tulevan seurueensa kohtalaisen kokoisena. Bar & Cafe Hangaarissa on 65 asiakaspaikkaa ja nykyohjeistuksella jokaisella asiakkaalla tulee olla istumapaikka. 

 

  • Maskeja suositellaan pidettäväksi koko lentokoulutuksen ajan aina tunnelin sisäänkäynnille asti. Suosittelemme erityisen hyvää käsihygieniaa: vastaanotosta on saatavilla käsidesiä. Desinfioi kätesi saavuttaessa Fööniin sekä poistuessa tiloistamme.

 

  • Henkilökunta ohjaa ryhmiä sisätiloissa pyrkien noudattamaan turvavälisuosituksia ja välttämään ryhmien kohtaamista ja tungoksen syntymistä.

 

  • Yhdessä ensikertalaisryhmässä saattaa olla 15 henkilöä. Ilmalukon läpi lentoalueen odotustilaan siirryttäessä visiirien on oltava kiinni ja maksimihenkilömäärä ilmalukossa on 8 henkilöä, sillä tässä tilassa ollaan tiiviisti. Huomioithan, että kiristetyt käytäntömme saattavat aiheuttaa viivästyksiä päivän kulussa ja lentosessioiden alkamisessa / päättymisessä.

 

  • Puhdistamme vuokrakypärämme joka käytön jälkeen tehostetusti käyttämällä desinfiointisprayta sekä kuivattamalla ne asiaan tarkoitetussa telineessä.

 

  • Lentoalueen odotustilassa ei toistaiseksi ole normaalista toiminnastamme poikkeavaa henkilömäärärajoitusta, mutta ylimääräistä lähikontaktia toivotaan vältettävän. Asiakkaat voivat halutessaan pitää kypärän visiirin suljettuna myös lentotilan odotuspenkillä.

 

  • Pro-lentäjien toivotaan ilmoittamaan yli 4 hengen ryhmistään vastaanottoon. Ilmoituksen voi jättää varaukseen omassa käyttäjäprofiilissa (”Minun varaukseni” -rivillä).
 

Yhdessä toimien Föönaaminen on edelleen turvallista. Mikäli sinua askarruttaa jokin, voit olla yhteydessä Föönin vastaanottoon: +358 40 7122 044 tai info@lentotehdas.fi.

03/12/2020