Vapaalentäminen tuulitunnelissa on elämyslahja, jota ei ihan heti unohda. Föönin lahjakortti tarjoaakin saajalleen hetkiä, jossa yhdistyy jännitys, itsensä voittaminen sekä uuden oppiminen. Ja lennon hauskuuden varmistaa aina kokenut ohjaaja, jonka kanssa lahjansaaja pääsee kokeilemaan vapaalentämistä turvallisesti.

OSTA LAHJAKORTTI

Föönin elämyslahja sopii ryhmille ja yrityksille

Föönin lahjakortti sopii annettavaksi kaikenikäisille 5-vuotiaasta ylöspäin. Voit ilahduttaa vauhdikkaalla elämyslahjalla myös isompaa porukkaa, yritystä tai vaikka koko perhettä. Yksityishenkilöille suunnitellut lentopaketit löydät verkkokaupastamme ja yrityspaketteihin voit tutustua Yrityksille-sivuillamme.

Näin lahjakortti toimii

Valitse ja maksa haluamasi elämyslahja/lentopaketti Föönin verkkokaupassa. Saat tuotekoodilla varustetun lahjakortin tulostettavana versiona sähköpostiisi. Huom! Jos haluat pahvisen lahjakortin, saat hankittua sen Föönin asiakaspalvelutiskiltä.

Kun lahjansaaja haluaa käyttää lahjakorttinsa, varaa hän sopivan lentoajan joko verkkokaupasta
tai Föönin asiakaspalvelusta 040 7122 044

Lahjakortti on voimassa 12 kk ostohetkestä alkaen.

TÄSTÄ OSTOKSILLE

Jos sinulla on jo lahjakortti

Lunasta Föönin lahjakortti ja varaa lentoaikasi tästä

Mikäli sinulla on Elämyslahjojen lahjakortti Fööniin, ota yhteyttä Föönin vastaanottoon joko puhelimitse 040 7122 044 tai sähköpostitse info@lentotehdas.fi

Mikäli sinulla on Elämyslahjojen avoin lahjakortti, ota ensin yhteyttä Elämyslahjoihin

”Ihan mieletön lahja!”
”Voiko olla mitään parempaa!”
”Helppo ostaa ja takuuvarma hitti!”