Harrastajat voivat ostaa halvempaa lentoaikaa ja lentää yhdessä muiden aktiiviharrastajien kanssa. Harrastajat voivat myös käyttää tunnelissa omia varusteitaan – tai vuokrata Fööniltä lentohaalareita ja kypäriä. Lisäksi Föönissä on Pro-lentäjille omat tilat pukukaappeineen ja suihkuineen. Harrastajaksi tulet kun olet lentänyt yli 15 minuuttia tunnelissa. Se tarkoittaa joko Föönin alkeiskurssin (249€ / 20min) käymistä tai 15min lentämistä yksityisopetuksena (395€ / 15min)

OSTA LENTOAIKAA KURKKAA TAPAHTUMAT

PRO-hinnat

Pro-lentäjien lentohinta/tiima on  edullisempaa kuin ensikertalaisten ja satunnaisesti lentävien. Erilaiset tiimapaketit ovat helposti ostettavia kokonaisuuksia ja niitä löytyy 10 minuutin minimipaketista aina 10 tunnin lentopakettiin. Pro-lentäjät voivat jakaa tiimansa toisen Pro-lentäjän tai vaikka oman joukkueen kanssa. Pro-lentäjäksi pääset lähettämällä rekisteröitymispyynnön Föönille ja hintoihin voit tutustua Föönin verkkokaupassa.

VERKKOKAUPPAAN

PRO-tapahtumat

Föönissä järjestetään monenlaisia tapahtumia eritasoisille lentäjille. Pro-lentäjänä sinulla on mahdollisuus osallistua hauskoihin huck jameihin, skills camppeihin, valmennuksiin ja muihin kokeneemmille föönaajille järjestettäviin tapahtumiin.

Huck jam

Huck jam on yhteislentotapahtuma, jossa pidetään hauskaa porukassa ja pyritään lentämään 2–4 hengen ryhmissä ohjaajan avustuksella. Lentoaikaa tapahtumassa tulee yleensä noin 15–25 minuuttia jokaiselle lentäjälle.

Skills Camp

Skills Camp on yhteislentotapahtuma, jossa keskitytään kuitenkin yksittäisten taitojen hiomiseen. Lentosessiot pyritään suorittamaan niin, että tunnelissa on aina kaksi lentäjää kerrallaan. Lentoaikaa on yleensä 15–20 minuuttia jokaiselle lentäjälle.

Valmennus

Valmennus räätälöidään aina Pro-lentäjän toiveiden ja tason mukaan. Valmennuksessa käydään läpi tuleva treenilento, jonka aikana kehitetään sovittuja yksittäisiä taitoja. Valmentaja on mukana lentämässä ja suorituksen jälkeen lento analysoidaan suullisesti tai videon avulla.

Föönissä tapahtuu!

Katso mitä kaikkea on tulossa.

Föönin Lentoakatemia

Föönin Lentoakatemia on tuulitunnelilentokoulu, joka tarjoaa omistautuneille lentäjille mahdollisuuden laajentaa omia lentotaitojaan sekä tietoaan lentämisestä. Lentoakatemiassa voit haastaa itsesi oppimaan uusia trikkejä, treenata tavoitteellisesti kilpaillaksesi SM-tasolla ja kansainvälisissä kisoissa – tai vain syventää osaamistasi ja nauttia lentämisestä entistä enemmän.

Lentoakatemia tarjoaa sekä yksilöllistä että kurssimuotoista ryhmävalmennusta. Kalenterista löytyy myös hauskoja yhteislentotapahtumia sekä tiettyjen taitojen kehittämiseen tarkoitettuja workshopeja.

Föönin Lentoakatemian tasopolku tarjoaa tietoa ja käytännön taitoja, joiden avulla voit kehittyä tehokkaasti ja turvallisesti – tai vain pitää hauskaa omaksi iloksesi. Lentoakatemia tutustuttaa sinut tunnelilentämisen eri alalajeihin, ja voit keskity tiettyyn lajiin tai harrastaa vaikka kaikkia. Tervetuloa huipputasolle!

Lisätietoa Lentoakatemian tarjonnasta:

info@lentotehdas.fi
+358 40 712 2044

TUTUSTU LENTOAKATEMIAAN