Suomen kovimmat kohtaavat Föönissä

Huikeita freestyle-kuvioita, täydellisiksi hiottuja muodostelmia ja ainutlaatuisia lentofiiliksiä. Tuulitunnelilentämisen kotimaiset huiput kohtaavat Helsingin Föönissä 30.–31.3.2019. Suomen Ilmailuliiton alaisissa SM-kisoissa kilpaillaan 8 eri sarjassa ja mukana on maan laskuvarjourheilun sekä vapaalentämisen koko terävin kärki.

Katso kilpailukutsu ja tarkemmat aikataulut tästä.

Kisa-
aikataulu

SM-kilpailut avataan lauantaina klo 15.00, jolloin käydään läpi kilpailujen käytännön järjestelyt. Kisojen virallinen osuus käynnistetään harjoituskierroksilla klo 15.30 ja kolme ensimmäistä kilpailukierrosta lennetään lauantaina klo 17.00-20.00. Sunnuntaina kilpailupäivä aloitetaan klo 9.00, mutta paikalla on hyvä olla jo klo 8.00. Palkintojenjako suoritetaan klo 19.00 Bar & Cafe Hangaarissa.

Ilmoittautuminen
kilpailuun

Ilmoita itsesi tai joukkueesi mukaan kilpailuun 10.3.2019 mennessä. Tervetuloa mukaan taistelemaan Suomen parhaan tittelistä!

Tule katsomaan ja
kannustamaan!

Helsingin Kalasatamassa sijaitseva tuulitunneli Fööni on maailmanluokan kisapaikka. Näkymä tunneliin on esteetön ja Föönin yhteydessä oleva Bar & Cafe Hangaari antaa oman maukkaan lisänsä kisoille. Tule siis kannustamaan tutut tai tuntemattomat voittoon ja nauttimaan samalla raikkaista juomista ja hyvästä ruoasta/pikkupurtavasta tai vaikka pullakahveista. Tervetuloa fiilistelemään ja katsomaan Suomen kovimpien tuulitunnelilentäjien osaamista.

Päivän parhaat

Ilmoittautuminen

Ilmoita itsesi tai joukkueesi mukaan kilpailuun 10.3.2019 mennessä. Tietoa kilpailusarjoista ja kilpailuista löydät virallisesta kilpailukutsusta ja tapahtuman Facebook-sivuilta. Ilmoittajan sähköpostiosoitteella tehdään tili Föönin järjestelmään, ja osallistumismaksu hoidetaan sen kautta. Jos ilmoittajalla on jo olemassaoleva tili Föönillä, ei uutta tiliä luoda erikseen. Tervetuloa mukaan taistelemaan Suomen parhaan tittelistä! Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Kisatunnelmissa mukana