Suomen kovimmat kohtaavat Föönissä!

Huikeita freestyle-kuvioita, täydellisiksi hiottuja muodostelmia ja ainutlaatuisia lentofiiliksiä. Tuulitunnelilentämisen kotimaiset huiput kohtaavat Helsingissä, vapaalentotunneli Föönissä 27.–28.3.2020. Suomen Ilmailuliiton alaisissa SM-kisoissa kilpaillaan kahdeksassa eri sarjassa ja mukana on maan laskuvarjourheilun sekä vapaalentämisen koko terävin kärki!

Katso kilpailukutsu tästä.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa

Kilpailuiden alustava
aikataulu

SM-kilpailujen avajaiset ja harjoituskierrokset järjestetään perjantaina klo 15-16. Klo 16 on myös arvonta ja joukkueenjohtajien palaveri. Varsinaiset kilpailukierrokset ovat Klo 18-22 välillä ja jälkipelit jatkuvat bar & cafe Hangaarissa aina klo 01.30 asti. Lauantaina ovet aukeavat klo 6.30 (käynti kadulta) ja aamupalaa nautitaan klo 10 asti. Varsinaiset kilpailukierrokset ovat lauantaina klo 8-12 sekä 17-19. Palkintojenjako on viimeistään klo 22.

Ilmoittautuminen
kilpailuun

Ilmoita itsesi tai joukkueesi mukaan kilpailuun 15.3.2020 mennessä. Tervetuloa mukaan taistelemaan Suomen parhaan tittelistä! Samalla lomakkeella voit myös tilata ruoat kisojen ajaksi: Bar & Café Hangaarin ateriapaketti sisältää välipalan ja dinnerin juomalla (pe), sekä aamupalan, lounaan ja dinnerin juomalla (la). Paketin hinta on 75€/ruokailija, tarkemmat tiedot kaavakkeessa. Voit tilata myös drinkkilippuja hintaan 6€/kpl (minimitilaus 10kpl).

Tule katsomaan ja
kannustamaan!

Helsingin Kalasatamassa sijaitseva tuulitunneli Fööni on maailmanluokan kisapaikka! Näkymä tunneliin on esteetön ja Föönin yhteydessä oleva Bar & Cafe Hangaari antaa oman maukkaan lisänsä kisoille. Tule siis kannustamaan tutut tai tuntemattomat voittoon ja nauttimaan samalla raikkaista juomista ja hyvästä ruoasta / pikkupurtavasta tai vaikka pullakahveista. Tervetuloa fiilistelemään ja katsomaan Suomen kovimpien tuulitunnelilentäjien osaamista!

Kisatunnelmissa mukana