fbpx

Suomen kovimmat kohtaavat Föönissä!

Huikeita freestyle-kuvioita, täydellisiksi hiottuja muodostelmia ja ainutlaatuisia lentofiiliksiä. Tuulitunnelilentämisen kotimaiset huiput kohtaavat Helsingissä, vapaalentotunneli Föönissä 29.-30.10.2021. Suomen Ilmailuliiton alaisissa SM-kisoissa kilpaillaan kahdeksassa eri sarjassa ja mukana on maan laskuvarjourheilun sekä vapaalentämisen koko terävin kärki!

SM-Kilpailukutsu 2021 V1

Freestyle -liite D (PDF)(Word)

Dynamic -liite D (PDF)(Word)

Seuraa tapahtumaa Facebookissa

Kilpailuiden alustava aikataulu

SM-kilpailujen avajaiset ja nopeudenmäärityskierrokset järjestetään perjantaina klo 14-16. klo 16 on myös arvonta ja joukkueenjohtajien palaveri. Varsinaiset kilpailukierrokset ovat klo 18-22 välillä ja jälkipelit jatkuvat bar & cafessai.

 

Lauantaina kilpailukierrokset järjestetään aikavälillä 12-21. Palkintojenjako on viimeistään klo 22.

Ilmoittautuminen kilpailuun

LAJIT:
FS 4 AAA / Open, AA, A ja rookie

VFS 4 Open 
D2W
D4W
Soolo Freestyle

Tule katsomaan ja kannustamaan!

Helsingin Kalasatamassa sijaitseva tuulitunneli Fööni on maailmanluokan kisapaikka! Näkymä tunneliin on esteetön ja Föönin yhteydessä oleva bar & cafe antaa oman maukkaan lisänsä kisoille. Tule siis kannustamaan tutut tai tuntemattomat voittoon ja nauttimaan samalla raikkaista juomista ja hyvästä ruoasta / pikkupurtavasta tai vaikka pullakahveista. Tervetuloa fiilistelemään ja katsomaan Suomen kovimpien tuulitunnelilentäjien osaamista!

Covid-19 tiedote

Fööni sm-kilpailujen ajan THL:n, OKM:n ja AVI:n ohjeistuksien mukaan. Henkilökunta valvoo, että näitä ohjeistuksia seurataan yleisissä tiloissamme sekä anniskelualueella.

Tämä ohjeistus päivittyy lähempänä tapahtumaa. 

30/08/2021