fbpx

Suomen kovimmat kohtaavat Föönissä!

Huikeita freestyle-kuvioita, täydellisiksi hiottuja muodostelmia ja ainutlaatuisia lentofiiliksiä. Tuulitunnelilentämisen kotimaiset huiput kohtaavat Helsingissä, vapaalentotunneli Föönissä 9.-10.10.2020. Suomen Ilmailuliiton alaisissa SM-kisoissa kilpaillaan kahdeksassa eri sarjassa ja mukana on maan laskuvarjourheilun sekä vapaalentämisen koko terävin kärki!

Katso kilpailukutsu tästä.

Freestyle -liite D (PDF)(Word)

Dynamic -liite D (PDF)(Word)

Seuraa tapahtumaa Facebookissa

Kilpailuiden alustava aikataulu

SM-kilpailujen avajaiset ja nopeudenmäärityskierrokset järjestetään perjantaina klo 14-16. Klo 16 on myös arvonta ja joukkueenjohtajien palaveri. Varsinaiset kilpailukierrokset ovat Klo 18-22 välillä ja jälkipelit jatkuvat bar & cafe Hangaarissa aina klo 01.30 asti. Lauantaina ovet aukeavat klo 6.30 (käynti kadulta) ja aamupalaa nautitaan klo 10 asti. Varsinaiset kilpailukierrokset ovat lauantaina klo 8-12 sekä 17-19. Palkintojenjako on viimeistään klo 22.

 

Ilmoittautuminen kilpailuun

Ilmoita itsesi tai joukkueesi mukaan kilpailuun 1.10.2020 mennessä. Tervetuloa mukaan taistelemaan Suomen parhaan tittelistä! Samalla lomakkeella voit myös tilata ruoat kisojen ajaksi: Bar & Café Hangaarin ateriapaketti sisältää välipalan ja dinnerin juomalla (pe), sekä aamupalan, lounaan ja dinnerin juomalla (la). Paketin hinta on 75€/ruokailija, tarkemmat tiedot kaavakkeessa. Voit tilata myös drinkkilippuja hintaan 6€/kpl (minimitilaus 10kpl).

Tule katsomaan ja kannustamaan!

Helsingin Kalasatamassa sijaitseva tuulitunneli Fööni on maailmanluokan kisapaikka! Näkymä tunneliin on esteetön ja Föönin yhteydessä oleva Bar & Cafe Hangaari antaa oman maukkaan lisänsä kisoille. Tule siis kannustamaan tutut tai tuntemattomat voittoon ja nauttimaan samalla raikkaista juomista ja hyvästä ruoasta / pikkupurtavasta tai vaikka pullakahveista. Tervetuloa fiilistelemään ja katsomaan Suomen kovimpien tuulitunnelilentäjien osaamista!

Covid-19 tiedote

Fööni ja Bar&Cafe Hangaari toimivat sm-kilpailujen ajan THL:n, OKM:n ja AVI:n ohjeistuksien mukaan. Hangaarin henkilökunta valvoo, että näitä ohjeistuksia seurataan anniskelualueella ja Föönin henkilökunta valvoo näitä muissa tiloissa, sekä tunnelissa.

 

Jokaiselle asiakkaalle on oma istumapaikka pöytien ääressä ja pöydät on asetettu niin, että niiden välissä on riittävä turvaväli. Henkilökunta myös valvoo turvavälien noudattamista.

 

Asiakaspaikkoja on maksimissaan 120kpl sisällä ja 22kpl ulkona. Henkilökunta valvoo, että määrä ei ylity ja että ihmiset eivät pakkaudu samoihin paikkoihin.

 

Siivouskäytäntöjä on tehostettu ja usein käytettyjä pintoja desinfioidaan säännöllisesti.

Suosittelemme maskien käyttöä. Asiakkaille on jaossa kertakäyttöisiä kasvomaskeja sekä vastaanotosta että Bar&Cafe Hangaarin tiskiltä.

 

Asiakkaille on varattu mahdollisuus käsien desinfiointiin Hangaarissa ja Föönissä.

 

Mikäli kilpaileva joukkue ei koronatilanteesta johtuen halua osallistua SM-kilpailuihin, Fööni hyvittää jo maksetun osallistumismaksun.

 

Ulkomailta tulleet organisaation jäsenet noudattavat viranomaisten suosituksia työperäisestä maahantulosta. Föönin käytäntönä on ollut testata riskialueilta Suomeen saapuneet henkilökuntansa jäsenet jo ennen kuin käytäntö ohjeistettiin viranomaisten toimenpitein. Tätä käytäntöä sovelletaan myös kisaorganisaatiossa toimiviin henkilöihin.

 

Fööni ja Bar & Cafe Hangaari sulkeutuvat perjantaina ja lauantaina klo 24. Anniskelu loppuu klo 23:30.

 

Ethän saavu paikalle vähänkään oireisena. Muista hyvä käsihygienia sekä turvavälien pitäminen.

 

Mikäli huomaat yllä mainituissa puutteita, ilmoitathan Hangaarin tai Föönin henkilökunnalle välittömästi.

 

 

30/09/2020