fbpx

Suomen kovimmat kohtaavat Föönissä!

Huikeita freestyle-kuvioita, täydellisiksi hiottuja muodostelmia ja ainutlaatuisia lentofiiliksiä. Tuulitunnelilentämisen kotimaiset huiput kohtaavat Helsingissä, vapaalentotunneli Föönissä 23.-24.4.2021. Suomen Ilmailuliiton alaisissa SM-kisoissa kilpaillaan kahdeksassa eri sarjassa ja mukana on maan laskuvarjourheilun sekä vapaalentämisen koko terävin kärki!

Kilpailukutsu tulossa pian!

Freestyle -liite D (PDF)(Word)

Dynamic -liite D (PDF)(Word)

Seuraa tapahtumaa Facebookissa

Kilpailuiden alustava aikataulu

(Aikataulu tulossa pian)

 

Ilmoittautuminen kilpailuun

(Ilmoittautuminen avautuu pian)

Tule katsomaan ja kannustamaan!

Helsingin Kalasatamassa sijaitseva tuulitunneli Fööni on maailmanluokan kisapaikka! Näkymä tunneliin on esteetön ja Föönin yhteydessä oleva Bar & Cafe Hangaari antaa oman maukkaan lisänsä kisoille. Tule siis kannustamaan tutut tai tuntemattomat voittoon ja nauttimaan samalla raikkaista juomista ja hyvästä ruoasta / pikkupurtavasta tai vaikka pullakahveista. Tervetuloa fiilistelemään ja katsomaan Suomen kovimpien tuulitunnelilentäjien osaamista!

Covid-19 tiedote

Fööni ja Bar&Cafe Hangaari toimivat sm-kilpailujen ajan THL:n, OKM:n ja AVI:n ohjeistuksien mukaan. Hangaarin henkilökunta valvoo, että näitä ohjeistuksia seurataan anniskelualueella ja Föönin henkilökunta valvoo näitä muissa tiloissa, sekä tunnelissa. 

Tämä ohjeistus päivittyy lähempänä tapahtumaa. 

16/01/2021