Prepare for takeoff! Koe jotain ainutlaatuista ja järjestä tavallista hauskempi yritystilaisuus, kokous tai tapahtumapäivä. Föönin Bisneksessä sekä ajatukset että osallistujat lentävät.

Kysy tarjousta tästä

Yritystilaisuus Föönissä
on huippuelämys

Kokous, asiakastilaisuus tai esimerkiksi oman tiimin kick off nousee Föönissä aivan uudelle tasolle. Kuusi kilometriä vapaapudotusta, jopa 300 km/h ilmavirtaa ja huikea lentoelämys tuovat jokaiseen tilaisuuteen ainutlaatuista lisämaustetta. Ja kun kaupungin lennokkain Bar & Cafe kattaa pöytään vaikkapa valikoiman lentoaiheisia oluita – tunnelma nousee takuuvarmasti kohti kattoa.

Kokoustilat
ja tarjoilut

Kauppakeskus Redissä sijaitsevassa lentokeskuksessa on kaksi modernia ja tyylikästä kokoustilaa, jotka on varustettu huippuluokan esitystekniikalla. Föönin yhteydessä toimiva Bar & Cafe Hangaari vastaa Bisnes-tilaisuuksien tarjoiluista, joten maukkaat ruoat, välipalat, pikkusuolaiset, makeat herkut ja juomamenu voidaan toteuttaa täsmälleen toiveidenne mukaan.

Ikimuistoisia elämyksiä
2–200 hengelle

Fööni Bisnes -paketit sopivat sekä pienille että suuremmille ryhmille. Kokonaisuuteen sisältyy aina koulutus, varusteet, ohjattu föönaus, lentovideo sekä lentoshow. Esimerkiksi Bisnes L on mahtava vapaalentopaketti 11–20 hengelle kokoustiloineen. Bisnes S taas tarjoaa lentoelämyksiä 2–4 hengelle sekä pöydän kahvitarjoiluineen Bar & Cafe Hangaarista. Bisnes-pakettien hinnat ovat alk. 120 €/hlö+alv.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista yritysmyynnistämme
Jarmo Rossi, jarmo@lentotehdas.fi, 040 759 1853.
Tervetuloa kokemaan elämänne lentotrippi!

Kerro toiveesi!

Räätälöimme osallistujamäärän ja toiveidesi mukaisen Fööni Bisnes -päivän.
Jätä tietosi, olemme pikaisesti yhteydessä.